KOTISIVUJEN KEVÄTKAMPANJA

Kotisivut pienyrittäjille nyt kampanjahintaan, hinta voimassa uusille tilauksille keväällä 2023

Kotisivut, joiden päivittäminen käy käden käänteessä

Toteutamme kotisivut räätälöitynä täysin tarpeidenne mukaan. Voimme päivittää nykyiset sivunne ulkoasultaan ja sisällöltään nykyaikaisemmaksi tai aloittaa tyhjästä ja luoda tarpeitanne vastaavat kotisivut logoineen. Kotisivuilla voimme käyttää kuvapankkikuvia, mutta suosittelemme ainakin osan kuvista olevan oikeita kuvia yrityksestänne. Mikäli uusia kuvia tarvitaan, meillä on laadukkaat välineet tyypilliseen valo- ja videokuvaukseen, kuin myös ilmakuviin.

Palveleeko yritystäsi parhaiten suomenkielinen sivusto? Tai haluatko kenties kansainväliset kotisivut. Toteutamme ammattitaidolla sivustot myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai jätä tietosi yhteydenottolomakkeella niin jätämme sinulle tarjouksen.

Skaalautuvat ja hakukoneystävälliset sivut

Rakennamme sivustot skaalautumaan automaattisesti käyttäjien sovellusten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tietokoneen näytölle visuaalisesti ja informatiivisesti hyvin asettuvat sivut mukautuvat myös esimerkiksi älypuhelimen tai tabletin näytölle.

Toteuttamiemme kotisivujen rakenne on luonnostaan sellainen, että pelkästään laadukkaalla sisällöllä sivut tulevat hyvin esille Googlen ja Bingin hakutuloksissa. Mikäli sijoittumista hakukoneiden tuloksissa halutaan nostaa hakukoneoptimoinnilla, sekin onnistuu, mutta vaatii toki jatkuvaa sivuston ylläpitoa.

Orgaanisen hakukonenäkyvyyden lisäksi autamme tarvittaessa digimarkkinoinnin käynnistämisessä. Tämä voi olla esim. Googlen display- tai hakusanamainontaa. Järkevästi toteutettuna voit saada uskomattoman paljon näkyvyyttä pienin kustannuksin.Näidenkin lähtökohtana on kuitenkin hyvin toteutetut ja hakukoneiden luonnollisesti löytämät sivut. Kysy lisää niin autamme sinua eteenpäin.

Säästä aikasi oleelliseen ja anna meidän hioa sisältö puolestasi

Yksi markkinoinnin peruspilareista on hyvä sisältö

Markkinointi alkaa ydinviestistä ja sen ympärille rakennetusta hyvästä sisällöstä. Ydinviesti erottaa yrityksesi kilpailijoista ja kertoo, miksi juuri sinut pitäisi valita. Kun yrityksesi tarina ja viesti asiakkaillesi ovat selkeät, sen jälkeen itse toteutus ja tekniset ratkaisut hiotaan palvelemaan sisältöä ja tavoitteita.

Voit jättää sisällöntuotannon meidän hoidettavaksemme ja keskittyä oleellisempaan, kuten yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen. Meillä on paljon kokemusta teollisuudesta, kansainvälisestä kaupasta ja liiketoiminnan kehittämisestä, mikä tekee meistä näkemyksellisen ja kokeneen yhteistyökumppanin.

 

Julkaisualustana WordPress tehokkaalla Beaver Builder -työkalulla

Verkkosivujen alustana toimii WordPress, joka on maailman suosituimpia verkkosivualustoja ja luonnostaan hakukoneystävällinen. Tämä tarkoittaa sitä, että Google ja vastaavat hakukoneet löytävät sivut hyvin ilman erityistä optimointia.

WordPressiin olemme integroineet BeaverBuilder -sivunrakennuslisäosan, joka tekee sivuston hallitsemisesta käyttäjäystävällisempää.

WordPressin ja BeaverBuilderin ansiosta sisällön lisääminen sivuille käy helposti ja nopeasti. Vain harvoin asiakkaamme turvautuvat apuumme sivujen päivityksen yhteydessä. Olemme kuitenkin aina valmiita auttamaan, mikäli sivujen päivityksessä ilmenee ongelmia.

Esimerkkejä toteutuksista

www.tilitsto.fi
www.kovilta.fi
www.elisalaiho.com

Segmenta Oy

Y-tunnus: 2765722-1

Salmirannankuja 40

41370 Kuusa

Ota yhteyttä

Sähköposti

info@segmenta.fi

Yhteydenottolomake

Lähetä viesti

Käytämme kolmansien osapuolten evästeitä suojaamaan yhteydenottolomaketta roskapostilta (Google ReCaptcha).