SYYSKAMPANJA 2020

Verkkosivut kampanjahintaan 900€, hinta voimassa uusille tilauksille syys- ja lokakuussa 2020

Verkkosivusto, jonka päivittäminen käy käden käänteessä

Toteutamme verkkosivut täysin tarpeidenne mukaan. Voimme päivittää nykyiset sivunne ulkoasultaan ja sisällöltään nykyaikaisemmaksi tai aloittaa tyhjästä ja luoda tarpeitanne vastaavat verkkosivut logoineen. Verkkosivuilla voimme käyttää kuvapankkikuvia, mutta suosittelemme ainakin osan kuvista olevan oikeita kuvia yrityksestänne. Meillä onkin laadukkaat välineet niin valo- ja videokuvaukseen, kuin myös ilmakuviin.

Palveleeko yritystäsi parhaiten suomenkielinen sivusto? Tai haluatko kenties kansainväliset kotisivut. Toteutamme ammattitaidolla myös sivustot ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai jätä tietosi yhteydenottolomakkeella niin jätämme sinulle tarjouksen.

Skaalautuvat ja hakukoneystävälliset sivut

Rakennamme sivustot skaalautumaan automaattisesti käyttäjien sovellusten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tietokoneen näytölle visuaalisesti ja informatiivisesti hyvin asettuvat sivut mukautuvat myös esimerkiksi älypuhelimen näytölle.

Toteuttamiemme kotisivujen rakenne on luonnostaan sellainen, että pelkästään laadukkaalla sisällöllä sivut tulevat hyvin esille Googlen ja Bingin hakutuloksissa. Mikäli sijoittumista hakukoneiden tuloksissa halutaan nostaa hakukoneoptimoinnilla, sekin onnistuu, mutta vaatii toki jatkuvaa sivuston ylläpitoa.

Sisällöntuotanto - jätä aikasi oleelliseen ja anna meidän kirjoittaa sisältö puolestasi.

Yksi markkinoinnin peruspilareista on hyvä sisältö.

Markkinointi alkaa ydinviestistä ja sen ympärille rakennetusta hyvästä sisällöstä. Ydinviesti erottaa yrityksesi kilpailijoista ja kertoo, miksi juuri sinut pitäisi valita. Kun yrityksesi tarina ja viesti asiakkaillesi ovat selkeät, sen jälkeen itse toteutus ja tekniset ratkaisut hiotaan palvelemaan sisältöä ja tavoitteita.

Voit jättää sisällöntuotannon meidän hoidettavaksemme ja keskittyä oleellisempaan, kuten yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen. Meillä on paljon kokemusta valmistavasta teollisuudesta ja kansainvälisestä kaupasta, mikä tekee meistä näkemyksellisen ja kokeneen yhteistyökumppanin.

 

Julkaisualustana WordPress tehokkaalla Beaver Builder -työkalulla

Verkkosivujen alustana toimii WordPress, joka on maailman suosituimpia verkkosivualustoja ja luonnostaan hakukoneystävällinen. Tämä tarkoittaa sitä, että Google ja vastaavat hakukoneet löytävät sivut hyvin ilman erityistä optimointia.

WordPressiin olemme integroineet BeaverBuilder -sivunrakennuslisäosan, joka tekee sivuston hallitsemisesta käyttäjäystävällisempää.

WordPressin ja BeaverBuilderin ansiosta sisällön lisääminen sivuille käy helposti ja nopeasti. Vain harvoin asiakkaamme turvautuvat apuumme sivujen päivityksen yhteydessä. Olemme kuitenkin aina valmiita auttamaan, mikäli sivujen päivityksessä ilmenee ongelmia.

Esimerkkejä toteutuksista

Segmenta Oy

Y-tunnus: 2765722-1

Salmirannankuja 40

41370 Kuusa

Ota yhteyttä

Sähköposti

info@segmenta.fi

Yhteydenottolomake

Lähetä viesti

Käytämme kolmansien osapuolten evästeitä suojaamaan yhteydenottolomaketta roskapostilta (Google ReCaptcha).